Android email widget not updating

Posted by / 13-Dec-2017 01:10

Android email widget not updating

custom listview image text " data-medium-file="https://i0com/ To populate each row using this newly created layout, you need to create a new custom array adapter. resize=300,112 300w" sizes="(max-width: 333px) 100vw, 333px" data-recalc-dims="1" / package customlistviewimagetext; import To do that, add a new Java class to the project and name it Custom List (see Figure). fit=333,125" class="aligncenter size-full wp-image-1098" src="https://i1com/ resize=333,125" alt="custom listview image text" srcset="https://i1com/

Error: Execution failed for task ':app:process Beta Debug Resources'. BTW 26.0.01 build tools and 26.1.0 design and support is where I ended up going to in the end, although 26.0.1 worked fine as well.

In API 21 the given rectangle is ignored entirely in favor of an internally-calculated area instead.

Because of this, clients are encouraged to just call This method was deprecated in API level P.

Error:(18, 21) No resource found that matches the given name: attr 'android:keyboard Navigation Cluster'. Turned out I was so focused on updating my library project that I was not noticing that the error was caused from an unused sub module (demo app) that is nested in my library project.

Error:(15, 21) No resource found that matches the given name: attr 'android:keyboard Navigation Cluster'. Once I updated the sub module to match the 26 build tools and 26 design and support libraries my problem went away. I had this error in 2 library projects and it fixed it in both.

android email widget not updating-62android email widget not updating-75android email widget not updating-36

GOOGLE_PLAY_SERVICES_LIBRARY_VERSION = "11.0.2" compile 'com.android.support:appcompat-v7:' ANDROID_SUPPORT_LIBRARY_VERSION compile 'com.android.support:design:' ANDROID_SUPPORT_LIBRARY_VERSION compile 'com.android.support:recyclerview-v7:' ANDROID_SUPPORT_LIBRARY_VERSION I hit this exact same error and was Googling all over trying to find what I'm doing wrong as that is generated build values-26 code and not styles that I provided.